Nexa Velo

Maliebaan 95/97
Postbus 35 Utrecht
Nexa Velo

+31306008383
10 - 50

Over Nexa Velo

 

 

Nexa Velo Advocaten en Juridisch Consultants is gespecialiseerd in: Ondernemingsrecht, ICT-recht, Arbeidsrecht, Vastgoedrecht en Incasso. Wij ondersteunen onze cliënten met advies en juridische procedures.

De Nexa Velo visie op de advocatuur en juridische consultancy: goede afspraken ontstaan door goede verbindingen met werknemers, werkgevers, leveranciers, cliënten, en andere interne en externe relaties. Als organisaties er in slagen om die verbindingen goed vast te leggen in contractuele verbintenissen, is de kans op continuïteit van relaties optimaal en is het risico van meningsverschillen en procedures het kleinst.

Onze aanpak: een scherpe visie op geschillen, realistisch en transparant in onze werkprocessen. Wij bieden betrokkenheid, kennis en daadkracht aan ondernemingen, overheid en individuele belanghebbenden. In deze brochure leest u een korte uitleg van onze specialismen. Past deze aanpak bij u, neemt u dan contact op met één van onze advocaten of juridisch consultants.

ICT Recht bij Nexa Velo: wij adviseren en procederen alle gebieden van het ICT-recht en onderscheidt daarbij de navolgende aandachtsgebieden:

  • IT-contracten
  • E-commerce en internet
  • Domeinnamen
  • Intellectuele eigendom en bescherming van software
  • Open source software
  • Informatiebeveiliging
  • Privacy
Nexa Velo weet dat ICT-trajecten te belangrijk zijn om zelfs maar onderdelen ervan aan het toeval over te laten. De juridische basis is onmisbaar, juist omdat het gaat om processen met vaak een grote impact op organisaties. Wij kennen de ICT-branche en wij zien de (on)mogelijkheden waar betrokken partijen op moeten letten.

Wij zijn adviseur om problemen te voorkomen en vertegenwoordiger in rechte wanneer overeenkomsten onverhoopt toch tot problemen leiden. In combinatie met onze ervaring in het ondernemingsrecht zijn wij in staat u te adviseren over commerciële overeenkomsten zoals licenties, outsourcingstrajecten, Service Level Agreements en onderhoudscontracten. Nexa Velo begeleidt zowel leveranciers als afnemers van ICT-diensten bij het opstellen van waterdichte afspraken.

Neemt u voor een vrijblijvend advies contact op met mr. Martijn Noordermeer mnoordermeer@nexavelo.nlof mr. Marjolijn Hoevenaars mhoevenaars@nexavelo.nl of via ons algemene telefoonnummer 030 600 83 


Gerelateerde tags

Privacy, Juridisch Advies, Informatiebeveiliging, IT-contracten, ICT Recht, Ondernemingsrecht

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie