Bedrijf: Admicom Systems BV

Admicom Systems BV

Fokkerstraat 37
3905 KV Veenendaal
Admicom Systems BV

+31318548648
50 - 100

Over Admicom Systems BV

Sinds de jaren 80 ontwikkelen wij, Admicom, alles-in-één (ERP) software voor bedrijven in de bouw. Speciaal voor bouwbedrijven, aannemers, schilders, stukadoors en installateurs. En deze bouwsoftware is geschikt voor bedrijven van 1 tot 1.000 medewerkers. Wij zijn continu bezig met innovatie, vooruitkijken en verbeteren. Om zo altijd het beste product te kunnen bieden voor uw branche, de bouwnijverheid. Een product dat inzicht geeft, tijd bespaart en faalkosten voorkomt.

Admicom heeft alles in eigen beheer: ontwikkeling van de software en apps, support, helpdesk en opleidingen. Voor meer dan 10.000 gebruikers. Daarom zijn wij niet afhankelijk van externe partijen en is het mogelijk om snel te reageren. Daarnaast werkt Admicom met de modernste ontwikkeltools en databases. Snelheid, mobiliteit en integriteit zijn hiermee gewaarborgd.  

Kijk op https://www.admicom.nl voor meer informatie!


Gerelateerde tags

Apps, Automatiseren, Automatisering, Boekhouding afbouwer, Boekhouding installateur, Boekhouding schilder, Boekhouding aannemer, Software schilder, Software installateur, Software aannemer, Bouwsoftware, Vakware aannemer, Vakware Instal, Vakware Schilder, Alles-in-één software, Software voor de bouw, Apps op de bouwplaats, Bouwplaats automatisering

Vacatures

 

 

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie

Laatste tweets

Volg @AdmicomSystems