Bedrijf: Agri Information Partners

Agri Information Partners

Agro Business Park 67
6708 PV Wageningen
Agri Information Partners

+31317471300
10 - 50

Over Agri Information Partners

Dé IT-specialist voor veredelaars, certificeerders en agri&food

Agri Information Partners is dé IT-specialist voor verdelingsbedrijven, bedrijven in de agri & foodsector en certificeringsbedrijven. We helpen hen om kernprocessen efficiënter, eenvoudiger en slimmer in te richten.

Het gemak en de efficiency van mobiele dataregistratie

Dat doen we met informatiesystemen en mobiele dataregistratie. Hiermee is het mogelijk om observaties op locatie of in het veld vast te leggen en zonder tussenstap te verwerken. We bieden zowel standaardoplossingen als maatwerk.

Technische knowhow, affiniteit met de sector

Onze kracht? We begrijpen waar veredelaars, certificeerders en food&agri-bedrijven elke dag tegen aan lopen. Simpelweg omdat we zelf uit de praktijk komen. Bij Agri Information Partners werken niet alleen programmeurs, maar ook tal van ervaringsdeskundigen met een wetenschappelijk of praktische achtergrond in uw vakgebied.

Een pragmatische werkwijze en nuchtere houding

Dat combineren we met realistische doelstellingen, laagdrempelig contact en openheid over wat we wel en niet kunnen. Agri Information Partners heeft een no-nonsense bedrijfscultuur en een pragmatische werkwijze.


Gerelateerde tags

Food, Veredeling, Agri, Certificering, Datacollectie, ICT

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie

Laatste tweets

Volg @AgInfoPartners