Bedrijf: AIESEC Wageningen

AIESEC Wageningen

Generaal Foulkesweg 37
6703 BL Wageningen
AIESEC Wageningen

0317-483139
1 - 10

Over AIESEC Wageningen

Over AIESEC

Internationaal ICT talent in uw bedrijf?

Wij hebben wat u zoekt! AIESEC is een internationale studentenorganisatie die voorziet in stages in meer dan 110 landen over de hele wereld. Het doel van AIESEC is om wereldwijd een beter begrip te vormen tussen verschillende culturen en jong talent een platform te bieden om hun potenties te ontwikkelen. Wij hebben een netwerk van 2400 verschillende universiteiten en partnerships met o.a. Zweden, Tsjechië, Zwitserland, Hongarije en Polen. De studenten, die vooraf worden geselecteerd, zijn hoog gekwalificeerd en kunnen nieuwe (internationale) inzichten in uw bedrijf brengen. Daarnaast zorgen wij voor alle nodige visa en/of werkvergunningen, huisvesting en sociale receptie.

Er is al langere tijd bekend dat Nederland achterblijft op andere Europese landen als het gaat om specifieke ICT-kennis. Juist in een tijdperk waarin de ontwikkelingen op ICT gebied razendsnel gaan en er een grote vraag is naar mensen die specifieke kennis en skills hebben op gebieden als web- en software development. Doordat wij een database hebben met meer dan 13.000 internationale studenten waarvan velen zijn gespecialiseerd in de ICT, kunnen we een uitweg bieden. De vaak net afgestudeerde studenten geven een frisse en innovatieve kijk op de zaken waardoor bedrijven verder kunnen groeien en misschien zelfs wel internationaal kunnen uitbreiden als hier behoefte aan is.


Gerelateerde tags

stages, ICT Talent

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie