Boomerweb

Traverse 3
3905 NL Veenendaal
Boomerweb

088 - 130 21 21
10 - 50

Over Boomerweb

 

Boomerweb

Boomerweb is een innovatieve e-health specialist met hart voor de zorg. Wij helpen de zorgsector ketenbreed vooruit met slimme e-health oplossingen. Onze apps maken zorg op afstand mogelijk, vergroten medicatieveiligheid, verbeteren wondzorg en ondersteunen zorgprofessionals, ziekenhuizen, apotheken en medisch speciaalzaken op vernieuwende wijze in hun werk. Met data-intelligentie bieden wij u vernieuwende inzichten die u direct kunt toepassen in uw zorgprocessen. Zo bent u klaar voor de zorg van vandaag en morgen en kunt u zich focussen op de cliënt.

Snelle groei

Sinds onze start in 2009 zijn wij snel gegroeid. En dat is niet gek, want de zorg is constant in beweging en de apps van Boomerweb helpen zorgorganisaties die niet stil willen staan om hier met goede kwaliteit zorg antwoord op te bieden.

Succes

Dagelijks verrichten ruim 150 zorginstellingen en 300 apotheken meer dan 5000 zorghandelingen in onze apps. Dit maakt ons de meest ervaren aanbieder in de markt. Deze ervaring stelt ons in staat om u verder te helpen. Maar we gaan graag net een stapje verder. Wij kennen de zorgmarkt door en door. Wij weten wat er speelt, wat zorgmedewerkers drijft en wat nodig is om de inzet van e-health binnen uw organisatie tot een ongekend succes te maken.

 


Gerelateerde tags

e-Health

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie