Bedrijf: Business Support Veenendaal

Business Support Veenendaal

Ravelijn 26a
3905 NV Veenendaal
Business Support Veenendaal

0318 - 565100
1 - 10

Over Business Support Veenendaal

BSV adviseert en helpt organisaties bij het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen door IT optimaal en veilig af te stemmen op de bedrijfsprocessen van de klant. Doormiddel van onze totaal oplossing zijn wij in staat te klant volledig te ontvangen op ICT gebied.

Hierbij staat de medewerker centraal. Door deze focus realiseren wij dat medewerkers overal en altijd, productief en efficiënt kunnen werken vanuit eenvoud en overzicht.

De 5 focuspunten van BSV liggen op de gebieden van:

  • Managed Werkplek, uw werplek d.m.v. Microsoft 365 v.a. €27,95 incl. aanvullende diensten, service & support;
  • Managed IT Services: het beheer, Servers, Werkplekken en Netwerken;
  • VoIP Telefonie: het leveren en beheren van telefonie installaties;
  • Ontwikkelen van maatwerk (web)applicaties voor uw organisaties;
  • Levering en implementatie van Microsoft 365 Business Central (ERP software).

De diensten van BSV zijn beschikbaar voor het midden en klein bedrijf. Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op.


Gerelateerde tags

Maatwerk, ICT Consultancy, Webapplicaties, Dynamics 365 Business Central, Microsoft 365, Office 365, Hosting/VPS, IT beheer, Managed WIFI, Managed werkplek, Cloud back-up, Verbindingen, Telefonie

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie