Bedrijf: Carthago ICT B.V.

Carthago ICT B.V.

Traverse 3
3900 AN Veenendaal
Carthago ICT B.V.

0630149322
10 - 50

Over Carthago ICT B.V.

Carthago ICT is inmiddels een gevestigde naam in Oost & Midden Nederland, met vestigingen in Veenendaal en Hengelo (Overijssel). Wij zijn specialisten in software ontwikkeling (.Net & Java) en Softwaresecurity.  

Softwareontwikkeling wordt vaak onnodig ingewikkeld gemaakt. Een helder beeld van wat er nodig is vormt de basis voor simpele oplossingen. Een helder beeld krijg je door goede gesprekken, communicatie is de basis. Goed luisteren maar ook doorvragen en checken of het klopt.  We investeren hier bewust in! Onder andere vanuit dat doel hebben onze medewerkers het traject “persoonlijk meesterschap” doorlopen.

Een simpele oplossing betekent overigens niet dat er geen ruimte is voor schitterende oplossingen, zoals een intuïtieve interactie. Als we denken dat door het gebruik daarvan de klant van de klant eerder zal bestellen of beter geholpen wordt, dan zullen we het niet nalaten met ideeën te komen.

Ons vertrekpunt is altijd de klant. Met buitengewoon inlevingsvermogen en commitment voor het resultaat beogen we als ICT-dienstverlener lange termijnrelaties op te bouwen met onze klanten. Onze filosofie is dat wij succesvol zijn wanneer we bijdragen aan het succes van onze klanten!

Meer weten over Carthago-ICT: www.carthago-ict.nl


Gerelateerde tags

Softwareontwikkeling, security scan, Consultancy, Softwarebeheer

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie