Cegeka-dsa

Gildetrom 27-33
3905 TB Veenendaal
Cegeka-dsa

(0318) 41 08 00
> 100

Over Cegeka-dsa

Cegeka-dsa wil actief bijdragen aan een duurzame, transparante en efficiënte zorg- en vastgoedmarkt. Wij werken continu mee aan het realiseren van inspirerende en vernieuwende zorg-, woon- en werkconcepten. Onze integrale software en services zetten wij in vanuit onze overtuiging dat het mogelijk is organisaties ook in een veranderende omgeving sterker te maken, voor nu en later.

Van Advies tot Zorg
Cegeka-dsa verzorgt het gehele traject, van advies en implementatie tot en met beheer en onderhoud. Wij zijn adviseur, leverancier van licenties, implementatiepartner en serviceverlener. Bij cegeka-dsa heeft u dus maar met één organisatie te maken.

Langetermijnrelatie
Wij geloven in samenwerking op basis van complementariteit en vanuit een gedeelde visie op het beoogde eindresultaat. Cegeka-dsa investeert sterk in een hecht partnership met u als klant. Wij leveren niet slechts een product of dienst, maar een oplossing voor uw organisatie – voor nu én in de toekomst.


Voor al onze vacatures: www.cegeka-dsa.nl/werken-bij/

<!-- End_Module_20200 -->


Gerelateerde tags

Outsourcing, ICT beheer, Cliëntendossier, ECD, Consultancy, Vakantie support, Applicationsmanagement, VvE-Beheer, ICT, ERP, Microsoft, Detachering, Dynamics Empire, Woningcorporatie

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie

Laatste tweets

Volg @cegekadsa