Claass.it

Maanderweg 52A
6711 NE Ede
Claass.it

0318-760097
1 - 10

Over Claass.it

Cloudbeheerder.it is de Objectieve, Onafhankelijke en Gecertificeerde Cloud Specialist die U kan adviseren, oplossingen kan bieden, u en uw mensen kan trainen en is in te schakelen als u behoefte heeft aan tijdelijke of vaste Cloud specialisten.

Bent u op zoek naar een Cloud Beheerder, Cloud Architect , een Cloud Security of Storage specialist of een Cloud specialist op het gebied van Governance?

Neem dan zeker eens contact met ons op!

Mensen maken voor ons het verschil, ook, of misschien wel vooral, binnen Cloud Computing. Door de onbegrensde technologische mogelijkheden die Cloud Computing  biedt, is het belangrijker dat ook kennis, veiligheid en privacy goed worden gewaarborgd en ingebracht. Het implementeren van Cloud Computing binnen een bedrijf is een strategische beslissing onafhankelijk de grote van uw bedrijf. 

Onze Cloud professionals met de juiste opleiding en ervaring kunnen u helpen de juiste keuzes te maken. Op al deze vlakken staat Cloudbeheerder.it voor specialisme zonder kopzorgen. Met “het nieuwe werken” via de Cloud vervagen de landsgrenzen en is iedereen ter wereld in staat om op een goedkope manier, 365 dagen per jaar, met elkaar communiceren. Bedrijven kunnen hierdoor efficiënter gaan werken, hetgeen kosten bespaart en het milieu ontlast.

Wij zijn voor u adviseur, reseller, system integrator, ontwikkelaar en beheerder; Single Point of Contact. We adviseren u of Cloud technologieën voor uw bedrijf waardevol kunnen zijn. Indien dit het geval is, zullen we samen de beste Cloud strategie voor uw bedrijf ontwikkelen. We maken het gemakkelijker en productiever om clouddiensten te evalueren, migreren, integreren, gebruiken, uit te breiden en te onderhouden.

Wij combineren verschillende elementen om u te voorzien van een compleet serviceaanbod. Betaalbare diensten voor kleine ondernemingen en zelfstandigen. Wij helpen bij u de juiste snaar te raken. Als dat lukt dan realiseert u zich pas wat wij u te bieden hebben.

Wij zoeken graag klanten die bij ons passen. Het zal niet altijd even eenvoudig zijn om ‘nee’ te zeggen tegen een potentiële klant. Maar zeggen wij eenmaal ‘ja’, dan is een langdurige relatie als vanzelfsprekend.


Gerelateerde tags

Cloud Architect, Cloudbeheerder, Storage Specialist, Cloudbeheer

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie

Laatste tweets

Volg @cloudbeheerder