Condor

Vendelier 61
3905 PD Veenendaal
Condor

+31854897180
10 - 50

Over Condor

Condor slaat de brug tussen mensen en software, met dagelijks gebruiksgemak als centraal uitgangspunt.

ICT is van strategisch belang voor alle gegevensafhankelijke organisaties. Microsoft en vele andere aanbieders leveren geavanceerde technologieën om deelprocessen te ondervangen. Condor is de bruggenbouwer tussen al deze applicaties en de mensen op de werkvloer. Onze experts zetten hun ervaring in om unieke IT-oplossingen te realiseren, die uw personeel inspireren tot verbetering.

Wij werken vooral voor organisaties in de vastgoed- en zorgsector. Ons primaire doel is veelal het samensmelten van alle losse IT-systemen en hulpmiddelen tot één solide basis. Uw bestaande ERP- en andere back-end systemen vormen hierbij de kern, in combinatie met Microsoft producten en technologieën als SharePoint, Workflow, ESB Toolkit en SQL server. Waarbij er ruime mogelijkheden zijn om uw vertrouwde applicaties van andere softwareontwikkelaars te koppelen met een centrale database.

Zodra we voor u een solide basis hebben gelegd:
 

  • Zijn alle processen (en de mensen die de processen uitvoeren) met elkaar verbonden
  • Wordt u een volwaardig onderdeel van de keten van leveranciers, instanties, partnerorganisaties en overheden
  • Hoeft u minder fouten te herstellen, zodat u in dezelfde tijd en tegen lagere kosten betere service kunt verlenen
  • Beschikken managers en directie over betrouwbare en actuele stuurgegevens
  • Kunt u vanaf een solide basis werken aan onderscheidende dienstverlening, zoals ontsluiting van gegevens via het internet of continue digitale kwaliteitsmeting

 

Om uw informatie slim te ontsluiten ontwikkelt Condor uiteenlopende tools en apps, gericht op de dagelijkse informatiebehoefte van uw gebruikers. Daarnaast bieden we oplossingen om de prestaties van uw IT-landschap nog beter te laten renderen.
 


OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie

Laatste tweets

Volg @CondorSoftware