DIN Solutions

Galvanistraat 1
6716 AE Ede
DIN Solutions

+31436049080
10 - 50

Over DIN Solutions

DIN Solutions is sinds 1982 een betrouwbare automatiseringspartner voor bedrijven in het MKB en middensegment. Dankzij onze segmentfocus, kennis en expertise zijn wij uitgegroeid tot een prominente speler in de segmenten food, dranken en zorgtoelevering. Ons bedrijf telt momenteel 35 medewerkers en heeft twee vestigingen; ons hoofdkantoor is gevestigd in Maastricht en het tweede kantoor in Ede.

DIN Solutions heeft zich gespecialiseerd in het creëren, implementeren en ondersteunen van branchespecifieke en bedrijfsbrede ERP oplossingen. Onze oplossingen zijn gebaseerd op Microsoft Dynamics® NAV. Om tevens aan de behoeften van verschillende sectoren te voldoen is deze software verrijkt met gestandaardiseerde branchegerichte software van DIN Solutions. De combinatie zorgt voor krachtige totaaloplossingen specifiek ontwikkeld voor de voedingsmiddelen- en drankensector en de markt voor zorgtoeleveranciers.

Gedurende het hele jaar organiseert DIN Solutions evenementen, toegespist op de actuele vraagstukken in de branches food, dranken en zorg.

Kijk voor meer informatie, referenties én actuele vacatures op onze website.

 

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze updates en evenementen?

Schrijf u dan vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!


Gerelateerde tags

bedrijfsautomatisering, Medische Hulpmiddelen, DIN Solutions, Trainingen, Branchesoftware, Microsoft Dynamics NAV, ERP, Food, Dranken

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie

Laatste tweets

Volg @DINSolutions