dotXS

Darwinstraat 29d
6718 XR Ede
dotXS

+31880880100
10 - 50

Over dotXS

dotXS is dé cloud leverancier voor het MKB en ondersteunt IT-professionals van deze bedrijven. Het bedrijf bundelt twee expertises: IT op locatie en de cloud. Sinds de oprichting in 2005 zijn beide disciplines sterk verweven binnen het bedrijf. Het bedrijf is in staat om een complete IT-afdeling toe te voegen, maar kan net zo goed bijspringen als aanvulling op aanwezige expertise van IT-professionals. Van werkplekken en servers tot netwerk en de cloud, dotXS levert het fundament op basis waarvan organisaties, hun medewerkers en partners makkelijk en veilig kunnen samenwerken.

VAKK

Vertrouwen, aandacht, kennis en kwaliteit: dotXS verstaat zijn VAKK. Dat ziet u terug in de werkwijze en kunt u ervaren wanneer u dotXS inschakelt als IT-partner.

  • Vertrouwen is het begin van een goede relatie. We vinden het belangrijk om open te communiceren en heldere verwachtingen te scheppen over en weer.
  • Aandacht voor de klant en het werk is onze eerste prioriteit. We nemen de tijd om door te vragen en uw wensen duidelijk te krijgen.
  • Kennis van zaken is fundamenteel voor onze dienstverlening, daarom blijven we up-to-date van de laatste ontwikkelingen. Dit is zichtbaar in de oplossingen die we bieden.
  • Kwaliteit maken we concreet door zorgvuldig te werken en altijd naar de best werkende oplossing te streven.

We bieden onze klanten en partners de beste IT-oplossingen. Kant-en-klaar of op maat, van strategie tot resultaat. Wij zijn duidelijk over IT.


Gerelateerde tags

IT, Hardware, Netwerk, Systeembeheer, Consultancy

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie

Laatste tweets

Volg @dotxsbv