Etteplan

De Waal 11 - 19
5684 PH Best
Etteplan

+31 40 8484 050
50 - 100

Over Etteplan

Etteplan staat voor vernieuwing. Onze ruim 2.800 technische specialisten werken wereldwijd aan verbeteringen op het gebied van engineering. Alleen met een nieuwe, gestructureerde benadering kun je de technische uitdagingen van morgen het hoofd bieden. Daarvan zijn we overtuigd.

Etteplan biedt brede expertise op het gebied van automatisering, elektrisch en mechanisch ontwerp, technische documentatie, ontwerp van embedded systems en IoT-diensten. De meest vooraanstaande producenten ter wereld behoren tot onze opdrachtgevers. Wij helpen hen om hun producten concurrerend te maken en hun technische processen te verbeteren. Dat het Etteplanmodel werkt, blijkt uit onze staat van dienst: een lange lijst van succesvolle oplossingen en producten.

In 2016 realiseerde Etteplan een omzet van maar liefst € 183,9 miljoen. We zijn actief in Finland, Zweden, Nederland, Duitsland, Polen en China. De aandelen van Etteplan zijn genoteerd op de Nasdaq Helsinki Ltd onder de naam ‘ETTE’.


Gerelateerde tags

Engineering

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie