Bedrijf: Fuse Solutions

Fuse Solutions

Industrieweg 18
4051 BW Ochten
Fuse Solutions

085 0608 404
1 - 10

Over Fuse Solutions

Fuse Solutions is een dienstverlenende organisatie op het vlak van software oplossingen voor project gestuurde bedrijven in de openbare ruimte.

Onze missie is om bedrijven die projectmatig werken een stap vooruit te laten zetten met slimme oplossingen. Dit doen we onder andere met het (project)informatiesysteem Fuse. Dit product bevat veel praktische tools en oplossingen die uw projectmedewerkers veel werk uit handen nemen op het gebied van projectadministratie, calculaties, planning, dossier- en documentbeheer, urenverantwoording en rapportage. Door jarenlang gebruik en ervaring binnen project gedreven organisaties is onze software een beproefde en in de praktijk bewezen oplossing.

Onze oplossingen zijn gemaakt binnen bedrijven die op basis van projecten werken in de openbare ruimte. Specifiek focussen wij ons op Ingenieursbureaus, Milieu & Bodem bedrijven, Geo- informatica bedrijven, Asbest inventarisatiebedrijven, Civiel technische bedrijven en andere projectmanagement organisaties uit de openbare ruimte. Onze ervaring en unieke kracht ligt op het vlak van het integreren van bestaande en reeds gebruikte (meet)systemen in Fuse. Door het slim koppelen van verschillenden systemen aan uw project boekt u veel tijdswinst bij het uitvoeren van uw projecten en verkleint u de kans op fouten.

Fuse Solutions levert niet alleen een product maar we gaan veel verder. Wij willen uw hele bedrijfsproces begrijpen om zodoende onze slimme oplossingen daar in te zetten waar deze de meest toegevoegde waarde voor uw organisatie oplevert.

Fuse Solutions is daarom uw lange termijn partner als het gaat om het efficiënter inrichten van uw bedrijfsprocessen met behulp van slimme oplossingen.


Gerelateerde tags

CRM, Fuse, Projecten, ERP

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie