Gate51

Stadsring 248-250
3811 HS Amersfoort
Gate51

033-2340051
1 - 10

Over Gate51

Een succesvolle applicatie ontwikkelen kan niemand alleen. De juiste combinatie van functioneel specialisten en programmeurs is dé voorwaarde om tot de oplossing te komen die daadwerkelijk het verschil maakt. Beide specialismen hebben we in huis. Onze functioneel specialisten zitten centraal in het land in Amersfoort. Vanuit dit kantoor sturen zij de programmeurs aan van ons tweede kantoor in Gdansk.

Daarmee zijn we altijd dicht bij de klant maar maken we gebruik van de expertise van onze Poolse medewerkers. En dat maakt ons niet alleen flexibel, we kunnen makkelijker opschalen als het project er om gaat. En last but nog least scheelt dit aanzienlijk in de kosten. 

ICT partijen die (tijdelijk) extra capaciteit zoeken kunnen ook rechtstreeks één of meerdere medewerkers van ons kantoor in Gdansk aansturen. Ze communiceren uitstekend in het Engels en via slack is er een eenvoudige communicatiemodule. Daarmee is snelle afstemming en controle mogelijk. 


Gerelateerde tags

SCRUM, PHP, Applicatiebeheer, Applicatieontwerp, Applicatieontwikkeling, frontend

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie