Bedrijf: Global IT support Ukraine

Global IT support Ukraine

Kraailandhof 63
3828 JP Hoogland
Global IT support Ukraine

629425150
50 - 100

Over Global IT support Ukraine

OUTSTAFFING | OUTSOURCING | REMOTE RECRUITMENT | RELOCATION

17 jaar ervaring en 17 jaar lokaal Nederlands management in de Oekraïne

Al sinds 2001 werkt Edwin Zuijdendorp met programmeurs in de Oekraïne en woont er sinds 2008. Deze jarenlange ervaring zorgt voor een gedegen basis in de lokale samenleving en levert een zeer groot netwerk van programmeurs op in het westen van de Oekraïne.

Glooni.com is het voorportaal voor de Nederlandse klant voor het vinden en werken met Oekraïense programmeurs. Glooni.com zorgt voor het Nederlands klantcontact en is contractpartner en heeft op haar beurt de zakelijke afspraken met het Oekraïense bedrijf Global IT support.

Glooni.com heeft als specialisatie het leveren van Oekraïense ontwikkelteams. Wij analyseren de teambehoefte, stellen het team samen, zorgen voor alle benodigde communicatie systemen en helpen de communicatie opstarten. Feitelijk doet Glooni.com het hele HRM beleid, huisvesting en medewerker begeleiding, maar geen project management.

Glooni.com zorgt in de Oekraïne voor alle lokale activiteiten contracten, juridische structuren en administratieve zaken. Deze structuur past in de huidige off-shore ontwikkeling waarbij bedrijven sterk op hun kernactiviteiten focussen en de kosten tot een minimum beperken om zo de best mogelijke concurrentiepositie te krijgen.


Gerelateerde tags

Projecten, Outsourcing, Programmeurs, Personeel, Ontwikkelteams, Outstaffing

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie