Bedrijf: Hillstar Business Intelligence

Hillstar Business Intelligence

Landjuweel 48
3905 PH Veenendaal
Hillstar Business Intelligence

+31 (0)318-561055
1 - 10

Over Hillstar Business Intelligence

 

Weet u wat uw klant echt wil?

 

Business Intelligence voor Microsoft Dynamics NAV en AX geeft antwoord!

 

De wens van uw klant is vaak al af te leiden uit de verkoopcijfers. De afgelopen jaren hebben we een aantal bedrijven zien sluiten, omdat hetgeen zij verkochten niet meer nodig was. Hillstar Business Intelligence zorgt ervoor dat je simpel en snel inzichtelijk krijgt wat er moet gebeuren om resultaten te verbeteren. Doordat we niet alleen de oplossing implementeren, maar ook een strategisch plan creëren, zorgen we ervoor dat iedere rol binnen de onderneming gevoed wordt met de data die zij nodig hebben. Zo krijgt de productiemanager dagelijks een rapport waarin hij precies ziet waar hij die dag op moet letten. 

Bekijk hoe wij andere bedrijven hiermee hielpen!


Gerelateerde tags

Power BI, Excel, Analyses, Rapportage, ERP, Microsoft Dynamics, NAV, Business Intelligence, AX, Microstrategy, Mobiel, SQL Server

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie

Laatste tweets

Volg @HillstarBI