Bedrijf: i4PROJECTS Managed IT Services

i4PROJECTS Managed IT Services

Frankeneng 65-1
6716 AA Ede
i4PROJECTS Managed IT Services

+31883040701
10 - 50

Over i4PROJECTS Managed IT Services

i4PROJECTS adviseert en helpt organisaties bij het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen door IT optimaal en veilig af te stemmen op de bedrijfsprocessen van de klant. Hierbij staat de medewerker centraal. Door deze focus realiseren wij dat medewerkers overal en altijd, productief en efficiënt kunnen werken vanuit eenvoud en overzicht.

De drie focuspunten van i4PROJECTS liggen op de gebieden van:

  • Managed Networking: SD-WAN, Firewalling, Switching en Wireless. Zo heeft de klant altijd een optimaal en veilig functionerend netwerk, met behulp van onder andere Cisco Meraki. Met een gemakkelijk overzicht van het netwerk is de gebruiker altijd op de hoogte wat er binnen het netwerk gebeurt.
  • Managed security: het beveiligen van de organisatie en medewerkers dankzij de Security-voorzieningen van Cisco en Cisco Meraki.
  • Managed IT Services: het beheer van Office 365 accounts, Serverbeheer, Cloudbeheer en Werkplekbeheer.


De diensten van i4PROJECTS zijn voor zowel kleine als hele grote organisaties beschikbaar.
Bent u ook benieuwd naar onze diensten? Neem dan contact op met i4PROJECTS.


Gerelateerde tags

SD-WAN, VOIP, IP-VPN, Cisco Meraki, ICT Beheer, Printer Leasing, Systeembeheer, Webhosting, IP Telefonie, Barracudacloud.nl Spamfilter, Camerabewaking, Online Backup, Managed Services, As a Service

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie

Laatste tweets

Volg @i4projects