Bedrijf: ICR3ATE | Digital Makers Lab

ICR3ATE | Digital Makers Lab

Ampèrestraat 6
6716 BN Ede
ICR3ATE | Digital Makers Lab

06-23368673
1 - 10

Over ICR3ATE | Digital Makers Lab

ICR3ATE | Digital Makers Lab is een zakelijke ontwerp-, samenwerk- en maakplaats voor mechanica, elektronica en software in het Internet of Things (IoT) tijdperk.

Wij zijn dé nieuwe Makers met een high tech werkplaats voor bedrijven en professionals die  connected & smart producten en services willen laten ontwikkelen of (deels) zelf ontwikkelen.

Het Digital Makers Lab is een initiatief gestart in 2015. Op 26 januari 2017 is het MakersLab van COG/KnooppuntTechniek geopend. Dankzij een samenwerking, is ICR3ATE | Digital Makers Lab als startup ook gevestigd in dit MakersLab in Ede.

Faciliteiten

ICR3ATE | Digital Makers Lab biedt high tech startups, startup incubators, ZZP’ers, het MKB, professional makers, uitvinders, modelmakers, creatieve makers, productontwikkelaars en conceptontwikkelaars de faciliteiten en apparatuur om een idee om te zetten in een functioneel prototype.

Het Digital Makers Lab verbindt 3D technieken, elektronica en software, waardoor conceptontwikkelaars op één plek terecht kunnen voor hun functioneel prototype. We bieden de mogelijkheden voor bijvoorbeeld 3D printen, lasersnijden, CNC frezen, PCB printen, SMD solderen, (embdded) software ontwikkeling en Cloud services. Dit maakt het mogelijk om complexe technologische ideeën een functionerende fysieke vorm en elektronische werking te geven.

Expertise

ICR3ATE | Digital Makers Lab biedt expertise aan in verschillende domeinen. Klanten die in het Digital Makers Lab een prototype ontwikkelen kunnen trainingen en workshops volgen. Deze trainingen en workshops worden ook aangeboden aan professionals die (nog) geen relatie met ICR3ATE hebben.

Er worden eveneens workshops verzorgd voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in bijvoorbeeld de mogelijkheden van the Internet of Things voor hun business. We zijn uiteraard bereid consultancy te verlenen over de mogelijkheden voor je bedrijf om te innoveren.

Zakelijk netwerk

Om een product succesvol te kunnen ontwikkelen, is een prototype van essentieel belang. Dit kan op basis van een minimum viable product. Bij veel productontwikkelaars is veel creativiteit, inventiviteit en een groot probleemoplossend vermogen aanwezig, wat echter niet voldoende is voor succes. Een zakelijk netwerk is van groot belang om in korte tijd een prototype te kunnen ontwikkelen.

ICR3ATE heeft een toegankelijk netwerk voor klanten van het Digital Makers Lab. We hebben uitstekende contacten met een breed scala aan leveranciers, producenten en andere voor jou belangrijke partners.


Gerelateerde tags

CNC, rapid, Cloud, IBM, analytics, lora, prototyping, 3d Printen, Digital Makers Lab, sensor, prototype, iot, Watson

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie

Laatste tweets

Volg @icr3atedotcom