ITvitae

Daam Fockemalaan 22
3818 KG Amersfoort
ITvitae

+31 6 246 840 58
10 - 50

Over ITvitae

ITvitae is gespecialiseerd in het opleiden, coachen en bemiddelen van ICT-talenten met autisme en hoogbegaafden op hbo/wo-niveau. We zijn een full-service ICT-dienstverlener en recruiter van talent. Het doel van ITvitae is om talenten met autisme perspectief te bieden en tot hun recht te laten komen op de ICT-arbeidsmarkt.

ITvitae verzorgt diverse ICT Leertrajecten naar Werk in Amersfoort. We kennen onze ICT-specialisten door de intensieve opleidingstrajecten en uitgebreide werkervaringsplaatsen en kunnen hierdoor zowel de kandidaat als de opdrachtgever optimaal bijstaan bij het vinden van de juiste match.

ITvitae leidt op en begeleidt onder andere:

  • Software Developers (PHP, .Net, Java, Python)
  • Software Testers (TMap Suite)
  • Cyber Security Specialisten - Ethical Hackers
  • Data Science Specialisten

Voor een actueel overzicht van onze ICT-specialisten direct beschikbaar:
https://itvitae.nl/ICT-specialisten-direct-beschikbaar

Maatwerk software
Een selecte groep ontwikkelaars vindt de gewenste baan of werkervaringsplaats binnen ITvitae bij het onderdeel ITvitae Development. Met u werken onze professionals aan gebruiksvriendelijke en doelmatige software.
Voor een compleet overzicht zie: https:/itvitae.nl/development

Drijfveer
ITvitae is in 2013 opgericht door de sociaal ondernemers Frans de Bie en Peter van Hofweegen en is gevestigd in het rustieke Eemklooster in Amersfoort. Drijfveer van ITvitae is het gegeven dat ruim 20.000 talenten met autisme en hbo-denkniveau werkeloos thuis zitten, omdat zij niet passen in het reguliere onderwijs of vastlopen door ingewikkelde procedures. Dat dit anders kan, tonen de diverse trajecten van ITvitae. Inmiddels hebben al veel ICT-talenten met succes een passende ICT-opleiding gevolgd en een duurzame baan gevonden.

 


Gerelateerde tags

Detacheren, Coachen, Asperger, Autisme, Leren, Data Science, Software tester, ICT-specialist, Software Developer, Software ontwikkeling, Cyber security

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie

Laatste tweets

Volg @itvitae