Kryb

Citadel 6
3905 NK Veenendaal
Kryb

085-1302586
1 - 10

Over Kryb

Het wordt tijd voor echt veilige communicatie

Wij vinden dat je als zakelijke gebruiker gemakkelijk moet kunnen communiceren met je klanten: online dus. Maar is dat wel veilig? Bij Kryb wel. Kryb maakt namelijk gebruik van een unieke encryptiemethode waardoor je gegarandeerd 100% veilig kunt communiceren met klanten.

Met Kryb kun je al jouw post naar klanten digitaal versturen. Geen gedoe meer met papierwerk. Ook kun je hen e-mailen, met hen chatten en bestanden delen. Dat alles dus geheel veilig. Bij Kryb nemen wij data en privacy uiterst serieus. Alle communicatie die via Kryb plaatsvindt, loopt over een eigen infrastructuur. Data belandt dus nooit op het Internet. Daarbij is de data versleuteld met de hoogst mogelijke veiligheid.


Gerelateerde tags

Encryptie

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie