Bedrijf: LINX Mobile Solutions

LINX Mobile Solutions

Agro Business Park 96
6708 PW Wageningen
LINX Mobile Solutions

0317 - 410005
1 - 10

Over LINX Mobile Solutions

LINX mobile solutions is een toonaangevende specialist in mobiele oplossingen voor het ondersteunen van uw veldonderzoek, inspectie- en buitendienstactiviteiten. Met haar vele jaren ervaring is LINX een van de meest geroutineerde spelers in deze markt. Maatwerk staat centraal, de gebruiker bepaalt aan welke eisen het mobiele systeem moet voldoen. LINX levert aan eindgebruikers en aan gespecialiseerde resellers. Onze diensten en producten worden in vele markten in binnen- en buitenland succesvol ingezet.

Wij leveren advies, hardware en software, als onderdeel in combinatie. Wij analyseren uw situatie en adviseren bij het opstellen van de eisen waaraan uw mobiele systeem moet voldoen. Dit geldt voor de software, de hardware en eventuele randapparatuur en voor de koppeling met het kantoorsysteem. Toepassingen wordt gebouwd met de door LINX ontwikkelde Rapid Application Developer 2L (TOOL). Met 2L wordt het bouwen van applicaties eenvoudig door gebruik te maken van kant en klaar aangeleverde bouwblokken. Deze bouwblokken zijn voorgeprogrammeerde onderdelen die naar wens in elkaar geschoven kunnen worden om uiteindelijk tot een op maat gemaakte mobiele applicatie te kunnen komen. Dit doet LINX, u kunt er ook voor kiezen dit zelf te doen of in samenwerking met LINX. Alle met 2L gebouwde applicaties draaien onder Windows mobile, Windows 7-10 en onder Android  en kunnen zowel op de mobile device (lokaal werken) als op de server van een klant geïnstalleerd worden (webbased werken).

LINX beschouwt de met 2L gebouwde mobiele oplossingen als gereedschap op maat waarmee de kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëncy van uw "mobile workforce" verbeterd wordt.

LINX is actief in de wereld van onderzoek en inspectie in de agrarische sector, de plantenveredeling, bosbouw en natuurbeheer, milieu-onderzoek, natuurbegraafplaatsen.

Voor de boomkwekrij heeft LINX samen met een instrumentmaker en een electronica ontwerper een dochterbedrijf opgericht, TreeHug BV (www.treehug.nl). Dit bedrijf ontwikkelt systemen bestaande uit tablets/PDA's en software inclusief digitale meetapparatuur om het meet- en en inspectie werk op boomkwekerijen efficiënter en kwalitatief beter te laten verlopen. Na een peride van bijna 5 jr ontwikkelen en pionieren zijn nu de 1e systemen bij klanten in gebruik. De marketing en verkoop zijn geheel uitbesteed aan het bedrijf Agro de Arend, een grote toeleverancier van boomkwekerij benodigdheden en kennis, actief in 26 landen

 

 

 

 


Gerelateerde tags

Mobile, low code programming, onderzoek, inspectie, Tablet, meet instrumenten, PDA, fieldcomputing

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie