Minox

Lunet 3A
3905 NW Veenendaal
Minox

0318-554141
10 - 50

Over Minox

Minox maakt sinds 1983 software waar je blij van wordt. Ongekend efficiënt je administratie op orde. Ruim 500 accountants- en administratiekantoren kiezen voor gemak en snelheid, en bepalen samen met hun klanten hoe ze willen samenwerken in de cloud. Met Minox kunnen ondernemingen doorgroeien, van ZZP’er tot handels- of productiebedrijf.

Minox gebruikers kunnen sinds begin 2017 ook gratis gebruik maken van de Bizcuit (‘biz kit’) app: facturen scannen en direct betalen (Scan & Pay), Scan & Herken, en banksaldo en -transacties inzien van verschillende banken. Documenten zijn gekoppeld en makkelijk terug te vinden. Alle facturen en banktransacties komen ook automatisch in een gekoppeld boekhoudpakket. Bizcuit is een fintech oplossing die vast vooruit loopt op de nieuwe Europese betaalwet PSD2. 

Minox heeft vorige maand de eerste klanten op Minox ERP live gebracht. Eenvoudige cloud bedrijfssoftware voor het MKB. Eenvoudig te implementeren en te gebruiken, maar belangrijker nog: software die zich aanpast aan de organisatie in plaats van andersom.

Regelmatig organiseren wij een Meetup: https://www.meetup.com/nl-NL/Web-Apps-Veenendaal/events/253055062/. Dit doen wij om mensen kennis met ons te laten maken en te laten zien wat wij doen! Je bent van harte welkom!


Gerelateerde tags

Accountants, Bizcuit, ERP, Bankenkoppeling, Bedrijfssoftware, Boekhoudsoftware, Administratie

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie

Laatste tweets

Volg @MinoxAccounting