Nedercare

Lunet 10A
3905 NW Veenendaal
Nedercare

0318 - 500 449
10 - 50

Over Nedercare

Met zorg, voor zorg.

NederCare is leverancier van het elektronisch cliënten en patiënten dossier Care4. Onze overtuiging is dat als we zorgprofessionals en cliënten ondersteunen met een fantastisch gereedschap, de zorg beter wordt. Dagelijks gebruiken 50 zorgaanbieders en 20.000 professionals Care4. NederCare is gefocust op gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ in Nederland en België.

NederCare is een bevlogen familiebedrijf. We delen met elkaar de ambitie dat onze klanten bewijsbaar betere zorg leveren omdat ze het ECD/EPD van NederCare gebruiken.
Al onze medewerkers hebben een “zorghart” en velen zijn hun carrière gestart bij een van onze klanten. De kennis hoe een ECD/EPD de dagelijkse werkzaamheden optimaal ondersteunt is daarmee ruimschoots aanwezig.
NederCare voert al haar werkzaamheden uit vanuit Veenendaal, dicht bij de zorgmarkt.


Gerelateerde tags

ECD, EPD, Care4software, Java

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie