OfficeHeart

Nieuweweg Noord 314 B30
3905 LX Veenendaal
OfficeHeart

+31 (0)318 548 195
1 - 10

Over OfficeHeart

Meer winst

Richt uw processen goed en efficiënt in met OfficeHeart. Alle gegevens in een compleet archief altijd voor iedereen toegankelijk. Geen zoektochten meer naar de juiste gegevens, maar direct inzicht en overzicht.

Minder zorgen

Een goed ingericht proces voorkomt zorgen en stress. Zonder zorgen werkt gewoon prettiger, de inspiratie en goede ideeën komen als vanzelf. U kunt zich helemaal richten op hetgeen waar u goed in bent en hoeft zich niet langer bezig te houden met triviale details.

De balans tussen werk en ontspanning is sneller in evenwicht. Dat is het OfficeHeart effect.

Een oplossing is pas goed als deze niet alleen doet wat hij moet doen, maar ook makkelijk is te gebruiken. Alles staat of valt met het gemak waarmee de software is te gebruiken. Onze software is geen doel op zich, het is een hulpmiddel voor u, om uw processen beter en efficiënter te kunnen inrichten. Dat is onze missie. De verschillende deeloplossingen welke in de loop der jaren zijn ontwikkeld, zijn gebundeld in OfficeHeart CRM. Bij de continue doorontwikkeling ligt onze focus op de lange termijn, zodat OfficeHeart CRM werkelijk waarde toevoegt bij onze klanten.

 

Gerelateerde tags

CRM

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie

Laatste tweets

Volg @OfficeHeartCRM