Pivoton

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Pivoton

+31 (0)318 670 450
10 - 50

Over Pivoton

Front- en backoffice cloud software

Pivoton faciliteert optimale innovatie én biedt duurzame ontzorging in de flexbranche op basis van customer intimacy. Met een unieke combinatie van expertises op het gebied van het uitzendproces, IT-oplossingen en wet- en regelgeving is Pivoton bij uitstek dé IT-businesspartner voor middelgrote en grote flexorganisaties. Wij bieden een uiterst betrouwbare, schaalbare en compliant SaaS oplossing voor verlonen en factureren, inclusief BPO dienstverlening, de nieuwste generatie frontoffice software en een moderne portaaloplossing voor inleners en flexkrachten.

Waarom kiezen voor Pivoton?

  • IT-partner die met u meedenkt
  • Betrouwbare IT-businesspartner die uw markt door en door kent
  • Wet- en regelgeving altijd actueel in de software
  • Volledige ontzorging van verlonen en factureren
  • Optimale ondersteuning voor de vestigingsmedewerker
  • Moderne portaaloplossing voor uw kandidaat en inlener
  • Vrijheid om uw eigen IT-landschap samen te stellen
  • Onderhoud en beheer van de software wordt uit handen genomen

Top 10 Categorie HR software!

Pivoton is door het magazine Management Team (MT.nl) verkozen tot een van de beste bedrijven in de categorie HR software! De resultaten zijn gebaseerd op 3 aspecten van het Treacy & Wiersma model (klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering), marktaandeel en aanbevelingen. In deze lijst zijn de ervaringen van meer dan 2.500 zakelijke beslissers meegenomen. Meer lezen


Gerelateerde tags

Verlonen en factureren, Wet- en regelgeving, IT-oplossingen, IT-partner, flexbranche, Cloud

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie

Laatste tweets

Volg @PivotonSoftware