Prometheus

Landjuweel 28
3905 PG Veenendaal
Prometheus

+31318541111
1 - 10

Over Prometheus

Prometheus helpt u tijd van ergernis om te zetten in kwaliteit voor uw klant. Met onze oplossingen wordt uw werk makkelijker en leuker, plús u wordt als ondernemer een betrouwbare partner voor uw klanten.

Prometheus is een snel groeiend softwarebedrijf en specialist op het gebied van boordcomputeroplossingen en fleetmanagement. Wij geloven dat onze oplossingen voor mobiele datacommunicatie een belangrijk doel dienen: tevreden werknemers die zorgen voor tevreden klanten. Met ruim twintig jaar ervaring hebben wij gezien hoe irritaties op de werkvloer en stroeve systemen door onze oplossingen transformeren tot een inspirerende werkomgeving en een soepele communicatie. Ons overkoepelende systeem E Total Solutions biedt u de mogelijkheid specifieke problemen binnen uw bedrijf op te lossen. Het E Total Solutions-systeem is brancheoverstijgend, Prometheus levert aan iedere organisatie een persoonlijke oplossing. Boek nu ook binnen uw organisatie resultaten met onze gerichte oplossingen zoals E Mobile, E Fleet en E Hour.

De kwalitatief hoogwaardige informatiesystemen voor administratieve en mobiele toepassingen van Prometheus worden in nauw overleg met de gebruiker gerealiseerd. Voeg hier de jarenlange ervaring van Prometheus en de branchekennis aan toe en u komt tot de meest vooruitstrevende businessoplossing van deze tijd. Onze oplossingen dragen bij aan rust op de planning, reductie van uw communicatiekosten, een foutloze verwerking van alle administratieve gegevens, duidelijkheid bij de chauffeur, actuele ritgegevens en plaatsgegevens en boven dit alles: een vlekkeloze dienstverlening aan uw klant.


Gerelateerde tags

Prometheus, Mobile, Fleet, Hour

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie

Laatste tweets

Volg @prom_nl