Quant Base

Langestraat 37
3861 BM Nijkerk
Quant Base

+31880588700
1 - 10

Over Quant Base

Quant Base is de ontwikkelaar van het onafhankelijke interactieve dashboard, de Smart Graph. Wij implementeren de Smart Graph binnen 10 werkdagen in een organisatie op basis van 2 - 3 datasets. In sprints van 5 dagen zorgen wij daarna op aanwijzing van de klant voor extra connecties en voor een automatische update, realtime, per uur, per dag, per jaar of wat men wil.

Data visueel maken, dat is onze kracht! Om uw data te visualiseren maken we een view. Dit doen wij zonder de data van uw organisatie aan te raken, waardoor uw gegevens gegarandeerd veilig blijven. Naar wens kan de Quant Base Smart Graph op uw eigen systeem , zodat er geen data buiten uw organisatie behoeft te komen.of Cloud geïnstalleerd worden

De Quant Base Smart Graph integreren in andere websites of apps is uiteraard ook mogelijk. Wij doen dat reeds om het gebruik van ingewikkelde dataverzamelingen zoals bij AI toch toegankelijk te maken voor de gebruiker.

Momenteel maken 112 Meldkamers, Machinefabrieken, het Openbaar Vervoer, Ministerie, autobedrijven, financiële services en anderen gebruik van de Smart Graph


Gerelateerde tags

dashboard, BI, Management Informatie, Smart City, Industrie 4.0, Smart Farming, Security

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie