Rozis BV

Simon Carmiggelthof 4
6994 AD De Steeg
Rozis BV

026-3634610
1 - 10

Over Rozis BV

Rozis is een toonaangevend ICT-bedrijf, dat gespecialiseerd is in elektronische communicatie in de B2B-omgeving. Het levert producten en diensten op het gebied van EDI, XML en Internet. De kernactiviteiten bestaan uit software-ontwikkeling, consultancy, en service. Ook voor outsourcing kunt u bij Rozis terecht. Bij het Rozis Facilitair Centrum (RFC) kunt u al uw elektronisch berichtenverkeer uitbesteden.

Sinds haar oprichting in 1994 heeft Rozis bewezen een solide partner te zijn voor zowel kleine als grote zakenrelaties. Met haar producten en diensten is Rozis actief in onder meer de Gezondheidszorg, Uitgeverij, Levensmiddelen-, Doe-Het-Zelf-, Transport en Logistieke branches. Rozis kenmerkt zich door haar prettige manier van zakendoen, haar kwaliteit en betrouwbaarheid. 


Gerelateerde tags

B2B-communicatie, EDI

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie