Team4Code

Philipsstraat 5a
3833 LC Leusden
Team4Code

088-7306200
1 - 10

Over Team4Code

Wij zijn ervaren softwareontwikkelaars en ondernemers. Wij begrijpen als geen ander dat ieder bedrijf zijn eigen dynamiek kent. Daarom is het ons doel u een dienstverlening aan te bieden die persoonlijk en effectief is. We zijn uw betrokken partner en als het nodig is durven wij het best eens met u oneens te zijn. Door best practices toe te passen zorgen we ervoor dat uw project verloopt zoals afgesproken. Wij weten uw vertrouwen te waarderen en bieden u integriteit. Onze kernwaarden zijn transparantie, structuur, betrokkenheid en verantwoordelijkheid. U weet precies waar u aan toe bent. Zo helpen we niet alleen u, maar ook onszelf.

Team4Code is een Nederlands bedrijf met IT-professionals in Oost-Europa. Wij ondersteunen organisaties die behoefte hebben aan goede developers. Onze focus ligt op remote teams, maar ook recruitment van kenniswerkers voor relocatie behoort tot de mogelijkheden.
Binnen ons bedrijf is veel ervaring aanwezig met softwareontwikkeling én met het werken met remote teams. Wij maken deze kennis en ervaring beschikbaar voor onze klanten. We bieden ze volwassen IT-professionals in eigen dedicated teams. We doen ook projecten maar zijn daarin selectief.
Onze aanpak is nuchter, flexibel en persoonlijk. Wij kunnen snel schakelen om onze klanten verder te helpen en oplossingen te bieden voor uiteenlopende software vraagstukken.


Gerelateerde tags

Prototyping, Programmeren, Softwarearchitectuur, Software ontwikkeling, Testen, Applicatiebeheer, Systeembeheer, Design & Animatie

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie