Techtron

De Smalle Zijde 15
3903 LM Veenendaal
Techtron

0318 58 09 10
10 - 50

Over Techtron

Wie bent u? Wat is uw business en wat zijn uw doelstellingen? Techtron helpt u graag uw ambities waar te maken met elektrotechnische oplossingen. Van elektrotechniek, technisch beheer en industriële automatisering tot aandrijftechniek en duurzame energie. We helpen u om uw efficiency en rendement te vergroten en uw doelstellingen te realiseren. Dat is de kracht van het samenspel. Lees op deze website meer over TechTron, ontdek onze meerwaarde voor u en neem contact op voor een persoonlijke kennismaking!

Wij adviseren, ontwerpen, realiseren en beheren elektrotechnische installaties. Van complete nieuwbouw tot onderhoud. Over welk deel van de elektrotechnische installatie u het ook heeft, het hoort bij ons specialisme. Waar het om gaat, is dat we een effectieve, efficiënte, veilige en plezierige woon- of werkomgeving creëren. De ene keer gaat het dan om een industriële productieplant, de andere keer om domotica in een zorginstelling. De ene keer verzorgen we de installatie van een school, de andere keer van een kantoor. Belangrijk daarbij is dat we breed denken. Breder dan alleen onze discipline of de aanleg van de installatie. We houden rekening met bijvoorbeeld de beoogde besturingstechniek, bouwkundige beperkingen of verwachte groei. Zo realiseren we een installatie die u helpt uw ambities waar te maken!


OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie