Bedrijf: The One Minute Company

The One Minute Company

Nijverheidslaan 9
6951 KN Dieren
The One Minute Company

+31 (0)313 70 20 15
1 - 10

Over The One Minute Company

Korte en krachtige productvideo's

Als bedrijf of organisatie in de ICT is het vaak lastig om de producten en diensten in beeld te brengen. Want veelal zijn ze 'onzichtbaar'.

Is het voor u als ICT expert een aardige uitdaging om uw product of dienst tot leven te laten komen? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van video's voor de ICT branche.

In onze productvideo's laten we uw producten en diensten tot leven komen door een helder beeldverhaal op te zetten. Vaak kunnen de mensen achter uw product uw verhaal het beste vertellen. Denk daarbij aan de medewerker, klant, de gebruiker en/of de opdrachtgever. De video's zijn vooral geschikt voor (online) marketing activiteiten.

Meer weten over de inzet van product- en klantvideo's? Bel ons en vraag naar Sikko Hoogstra, onze online video strateeg.


Gerelateerde tags

Client Insight, ICT video, Video Strategie, Testimonial video, Filmbedrijf, Video, Productvideo

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie