Togetr

Lunet 6b
3905 NW Veenendaal
Togetr

+31318701016
10 - 50

Over Togetr

Wij zien dat de architectuur van business applicaties de komende jaren fundamenteel zal wijzigingen. Deze ontwikkeling wordt gedreven doordat mensen en de organisaties waar ze werken in toenemende mate beter en doelgerichter willen samenwerken.

Innovatiever en sneller ook. Dit is het kerndomein waar Togetr zich op richt: doelgericht samen werken. Wij zijn een dynamisch en groeiend hightech bedrijf gevestigd in Veenendaal. Met Togetr bieden wij innovatieve oplossingen voor met name Industriële ondernemingen, gebouwd op basis van een low-code, model gedreven architectuur. Oplossingen voor uw uitdagingen op het gebied van CRM, Planning, Shopfloor, MES, PLM, Service en Warehouse.

Slimme applicaties, een krachtige functionele en technisch wendbare architectuur en de ondersteuning van vergaande robotisering in de industrie maken Togetr – nationaal en internationaal – vernieuwend en differentiërend.

Prominente namen uit de Nederlandse Industrie – onder meer Mitsubishi, Valk Welding, NTS Group, Altrex, 247TailorSteel, Safan Darley, Koninklijke Euroma – geven hun digitale transformatie, in samenwerking met Togetr succesvol vorm.


Gerelateerde tags

IoT, supply chain integration, dynamic workflows, smart industry, industry 4.0, big data, mass customization, model driven low code software development

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie

Laatste tweets

Volg @TogetrBV