Bedrijf: Tuxis Internet Engineering

Tuxis Internet Engineering

Frankeneng 110
6716AA Ede
Tuxis Internet Engineering

+31318200208
1 - 10

Over Tuxis Internet Engineering

Tuxis levert innovatieve hostinginfrastructuur-oplossingen en is dankzij het TCC (Tuxis Cloud Concept) een internationale speler op het gebied van IT infrastructuur. Dankzij het TCC kunnen opdrachtgevers hoge eisen stellen aan beschikbaarheid, capaciteit en privacy en kunnen zo zonder belemmering  groeien met private cloud-, SaaS- en storage-oplossingen.

Wij zijn een internet service provider die niet terug schrikt wanneer u meer van iets wil. Meer storage, traffic, bezoekers.. het mag en kan allemaal.


Gerelateerde tags

Private Cloud, TCC, CDN, vps, Kerio Operator, VOIP, Reseller, cluster, loadbalancing, Websites, Bestand Online, Kerio Connect, Datacenter, colocatie, virtualisatie, storage

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie

Laatste tweets

Volg @tuxis_ie