Bedrijf: Vallei Advocaten en Mediators

Vallei Advocaten en Mediators

Da Vincilaan 5 B
6716 WC Ede
Vallei Advocaten en Mediators

0318-619121
1 - 10

Over Vallei Advocaten en Mediators

Vallei Advocaten & Mediators is een specialistisch kantoor dat gevestigd is in Ede. Het kantoor behartigt de belangen van zakelijke cliënten op het gebied van  ICT/IT-recht en privacyrecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Het kantoor kenmerkt zich als laagdrempelig en toegankelijk. Onze advocaten gebruiken geen ingewikkelde termen en leggen u een plan van aanpak voor. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt, zodat we van elkaar weten waar we aan toe zijn.

ICT/IT-recht

U kunt bij ons terecht voor alle juridische vraagstukken rondom ICT Recht. Denk hierbij aan het opstellen en beoordelen van diverse soorten contracten, advies over intellectueel eigendom en procederen bij geschillen. We kennen de ICT-branche goed en kunnen u daarom kwalitatieve dienstverlening aanbieden. We zijn daarnaast ook thuis in het internationaal privaatrecht zodat we ook op internationaal terrein u van dienst kunnen zijn.

Privacyrecht

Met de invoering van de AVG heeft het privacyrecht veel aandacht gekregen. Wij hebben ruime ervaring met het adviseren over privacyrechtelijke kwesties en het opstellen en beoordelen van diverse specifieke documenten zoals verwerkersovereenkomsten en privacyreglementen,

Arbeidsrecht

Van het opstellen van arbeidsovereenkomsten, aanpassen van voorwaarden of het afscheid nemen van een werknemer; arbeidsrecht is zeer breed. Onze advocaten zijn zeer ervaren in zowel individueel arbeidsrecht als collectief arbeidsrecht.

Ondernemingsrecht

Voor alle (startende) ondernemers met juridische (advies)vragen, staan de advocaten van Vallei Advocaten & Mediators klaar. U kunt daarbij denken aan kwesties zoals fusies en overnames, geschillen tussen aandeelhouders, bestuurdersaansprakelijkheid en aandeelhoudersovereenkomsten.

Contact

Neemt u voor een vrijblijvend advies contact op met mr. Jan-Willem Mouthaan:

 E-mail:  mouthaan@vallei-advocaten.nl
 Telefoon:  0318 - 61 91 21
 LinkedIn:  in/jwmouthaan/
   

 


Gerelateerde tags

advocaat, privacyrecht, Vallei advocaten, arbeidsrecht, IT recht, ondernemingsrecht, ICT recht, Recht, Ede

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie