Xantion BV

Boylestraat 34A
6718 XM Ede
Xantion BV

0318-697097
10 - 50

Over Xantion BV

Xantion levert ICT uit de kraan. Dit staat voor de transparantie omdat Xantion ICT niet moeilijker maakt dan het is, juist omdat u het nodig heeft en het is net zo is vanzelfsprekend als water uit de kraan.

ICT Beheer

Voor € 1,95 per computerwerkplek per dag neemt Xantion u het ICT-beheer volledig uit handen. Alles waar een stekker aan zit. Van een niet werkende printer tot het verzorgen van een online back-up. Xantion geeft haar klanten 100% ICT nachtrust. We staan 24 uur per dag voor u klaar. Direct een ervaren vakman aan de lijn. (dus geen keuze menus!)

Cloud Oplossing

Xantion houdt het wederom simpel en overzichtelijk. Voor € 1,95 per dag heeft u ook een beveiligde virtuele werkplek inclusief volledige ondersteuning op de werkplek of thuis. Of u nou zelfstandig werkt als ZZP-er of als u een MKB bedrijf heeft.

 


Gerelateerde tags

ICT, Telefonie, ICT Beheer, Virtuele werkplek

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie