XCES

Fokkerstraat 22a
3905 KV Veenendaal
XCES

0318-559370
1 - 10

Over XCES

Uw partner voor uw digitale transformatie

Organisaties hebben steeds meer te maken met ingrijpende digitale transformaties. Door de jaren heen is er een grote verschuiving gaande naar de cloud. Niet iedere organisatie kan of wil volledig over naar de cloud. Voor deze organisaties moet de juiste balans tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybride cloud oplossingen worden gemaakt.

De juiste oplossing

Een IT infrastructuur kent geen ‘one size fits all’ en zo ook de bijbehorende werkzaamheden niet. XCES biedt een gepersonaliseerd pakket aan diensten aan voor elke situatie.
 
Met toewijding en passie zorgen wij ervoor dat verwachtingen overtroffen worden. De kern van alles is: afspraak is afspraak. We doen wat we zeggen omdat we begrijpen dat elk IT-onderdeel van enorm belang is voor het succes en rendement van uw organisatie. Dit lijkt natuurlijk vanzelfsprekend, maar in de praktijk komen we vaak anders tegen. Daarom: des te belangrijker!

Gerelateerde tags

Cloud, Hardware, Azure, IT Support, DataOn

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie

Laatste tweets

Volg @xcesbv