Xperit

Anthonie Fokkerstraat 39a
3772 MP Barneveld
Xperit

+31342701040
10 - 50

Over Xperit

Xperit Solutions, zo heten we voluit. Noem ons een softwareleverancier, al is dat wat kort door de bocht. We leveren niet alleen, we ontwikkelen en helpen groothandels en productiebedrijven slimme software implementeren. Zo maken we gegevens inzichtelijk. Dat doen we met Microsoft Dynamics 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een compleet ERP-pakket voor groothandels en productiebedrijven. Het helpt u uw bedrijf te automatiseren en uw sales, inkoop, operatie, boekhouding en voorraadbeheer te koppelen. Business Central geeft u de controle over financiën en vereenvoudigt de toelevering, productie en andere bedrijfsactiviteiten. Het blinkt uit in ondersteuning van uw logistiek: magazijn- en voorraadbeheer. En als dat nog niet genoeg is doen wij daar met het Xperit team graag een schepje bovenop met een eigen ontwikkelde branchspecifieke add-ons.

Dat is wat we doen. Maar wie zijn we? De drie belangrijkste letters uit het alfabet zijn voor ons de E, de R en de P. Dat staat voor Enthousiast, Resultaatgericht en Professioneel. Onze consultants hebben naast een flinke dosis kennis namelijk ook een gezond arbeidsethos in huis. We denken mee, we doen het samen. Wilt u plezierig zakendoen? Dat gaat bij ons helemaal lukken.
 
 

 


Gerelateerde tags

NAV, Dynamics, Microsoft, Dynamics 365, ERP-software, bedrijfssoftware, Business Central

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie

Laatste tweets

Volg @Xperit