Software Development JAVA

Info Support BV

Info Support BV
-

Training

Omschrijving

Java is een objectgeoriënteerde programmeertaal. Historisch gezien is Java een platformonafhankelijke taal die qua syntaxis grotendeels gebaseerd is op de (eveneens objectgeoriënteerde) programmeertaal C++. De ontwikkelaars van de taal Java (de 'werknaam' was Oak) waren zo verzot op het stimulerende middel koffie dat ze hun nieuwe taal naar hun favoriete soort genoemd hebben.

Info Support BV

Kruisboog 42
3905 TG Veenendaal
Telefoon: +31318552020
Email: info@infosupport.com

OVER Info Support BV

Info Support biedt softwareoplossingen die organisaties ondersteunen bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen.

Hierin zijn we niet uniek, maar wat maakt ons dan wel ‘anders dan de rest’? Waarom kloppen organisaties als de NS, Rabobank Nederland en het Ministerie van Buitenlandse Zaken juist bij ons aan? Waarom krijgen wij de moeilijkste projecten? Omdat Info Support zich niet alleen profileert als solide en innovatief; Info Support ís een solide innovator.
 
Dat blijkt o.a. uit:??

  • Solide staat in onze organisatie gelijk aan vakmanschap, duurzaam en betrouwbaar. Wij gaan voor langetermijnrelaties (niet alleen met klanten, maar ook met onze medewerkers) en structurele, kwalitatief hoogwaardige oplossingen;?
  • Wij schrijven al meer dan 26 jaar zwarte cijfers, omdat we altijd een stap extra zetten om ICT voortdurend naar een hoger niveau te brengen;?
  • Info Support heeft in ICT-concerns als Microsoft, IBM, Oracle en Software AG gerenommeerde partners gevonden. Wij werken nauw samen en houden elkaar op de hoogte van trends in de markt;?
  • Het Kenniscentrum van Info Support is een vooraanstaand instituut binnen de ICT-sector;
  • Medewerkers leren hun leven lang. ??

Onze ambitie is niet om de grootste te worden, maar de beste te blijven. 

Er werken > 100 werknemers bij Info Support BV

Meer informatie