Microsoft Dynamics NAV (2013, 2015 en 2016)

Mprise

Mprise
Veenendaal
-

HBO
Training

Omschrijving

Microsoft Dynamics NAV is een wereldwijde ERP-oplossing (Enterprise Resource Planning) die kleine en middelgrote bedrijven controle geeft over financiën en die toelevering, productie en bedrijfsactiviteiten vereenvoudigt. Microsoft Dynamics NAV is snel te implementeren en eenvoudig in gebruik. Bovendien ondersteunt het in verdere groei van uw bedrijf.

Mprise biedt een compleet trainingsprogramma voor zowel NAV2013, NAV2015 als NAV2016.

NAV2013

Klik hier voor het module overzicht van NAV2013

Mprise heeft voor Microsoft Dynamics NAV een E-learning oplossing ontwikkeld, die organisaties ondersteunt bij het opleiden van medewerkers.  De oplossing is gericht op de Basisvaardigheden in Microsoft Dynamics NAV, een onderdeel dat elke gebruiker dient te beheersen. De E-Learning oplossing is geschikt voor alle versies  van NAV waarin met de Role Tailored Client (RTC) wordt gewerkt. Meer weten ...

NAV2015

Klik hier voor het module overzicht van NAV2015

NAV2016

Klik hier voor het module overzicht van NAV2016

Mprise

Newtonstraat 2
3900 AN Veenendaal
Telefoon: +31318508810
Email: Jdjong@mprise.nl

OVER Mprise

De Mprise Group bestaat sinds 1991. Vanaf de start is gekozen voor een duidelijke focus. Enkele begrippen die daarbij passen zijn  kenniscentrum voor ERP vraagstukken, ICT dienstverlening, sterke specialisatie op een beperkt aantal ERP softwarepakketten, waarde creëren voor klanten, lange termijn relaties met klanten. Concreet betekent dit dat Mprise zich sterk profileert op dienstverlening met betrekking tot de Microsoft ERP softwarepakketten. Die dienstverlening varieert van applicatiebeheer en de ontwikkeling van maatwerk tot het stroomlijnen van bedrijfsprocessen in relatie tot de beschikbare software en de ontsluiting van de pakketten via het Internet en mobiele apparatuur. Mprise is ook het grootste opleidingscentrum in de Benelux voor het Dynamics-NAV en Dynamics-AX trainingen. Jaarlijks worden ca. 2000 cursisten door Mprise ontvangen en opgeleid zowel in ons eigen pand als bij de klant in huis.

Er werken 10 - 50 werknemers bij Mprise

Meer informatie