Microsoft Dynamics AX (2012 en AX7)

Mprise

Mprise
Veenendaal
-

HBO
Training

Omschrijving

Werk slimmer dan ooit met intelligente tools voor de moderne werkplek. Microsoft Dynamics AX, dat al het beste van Microsoft biedt, stelt u in staat slimmere beslissingen te nemen, bedrijfsprocessen sneller opnieuw te ontwerpen en bedrijfsgroei te bevorderen.

Mprise biedt een compleet trainingsprogramma voor zowel AX2012 als AX7.

AX2012

Klik hier voor het module overzicht van AX2012

Mprise heeft voor Microsoft Dynamics AX2012 een E-learning oplossing ontwikkeld, die organisaties ondersteunt bij het opleiden van medewerkers. De oplossing is gericht op de Basisvaardigheden in Microsoft Dynamics AX2012, een onderdeel dat elke gebruiker dient te beheersen. Meer weten....

AX7

Het aanbod voor The New AX trainingen wordt in juni gepubliceerd op onze website.

Mprise

Newtonstraat 2
3900 AN Veenendaal
Telefoon: +31318508810
Email: Jdjong@mprise.nl

OVER Mprise

De Mprise Group bestaat sinds 1991. Vanaf de start is gekozen voor een duidelijke focus. Enkele begrippen die daarbij passen zijn  kenniscentrum voor ERP vraagstukken, ICT dienstverlening, sterke specialisatie op een beperkt aantal ERP softwarepakketten, waarde creëren voor klanten, lange termijn relaties met klanten. Concreet betekent dit dat Mprise zich sterk profileert op dienstverlening met betrekking tot de Microsoft ERP softwarepakketten. Die dienstverlening varieert van applicatiebeheer en de ontwikkeling van maatwerk tot het stroomlijnen van bedrijfsprocessen in relatie tot de beschikbare software en de ontsluiting van de pakketten via het Internet en mobiele apparatuur. Mprise is ook het grootste opleidingscentrum in de Benelux voor het Dynamics-NAV en Dynamics-AX trainingen. Jaarlijks worden ca. 2000 cursisten door Mprise ontvangen en opgeleid zowel in ons eigen pand als bij de klant in huis.

Er werken 10 - 50 werknemers bij Mprise

Meer informatie