Afstudeeropdracht

Adviesopdracht Quality Assurance omgeving


Vital Health Software BV

Omschrijving

"Is de code wel goed leesbaar, te onderhouden én getest?" Een terugkerende vraag in de wereld van softwareontwikkeling. Het gaat om meer dan alleen coderen, het draait om de kwaliteit van de code. Om de kwaliteit van de code te meten zijn er verschillende methoden, zoals codeanalyse, code coverage en code metrics.

Bij VitalHealth Software dient de software van hoge kwaliteit te zijn, want met onze software worden medische gegevens verwerkt. Deze kwaliteit willen wij waarborgen door de software geautomatiseerd te controleren in onze Buildstraat.

Het doel van deze onderzoeksopdracht is om een advies te geven over het implementeren van een Quality Assurance-omgeving, en hiermee een begin te maken. We verwachten in het advies een omschrijving van hoe wij met Quality Assurance moeten omgaan. 

Jouw Profiel

 • Je hebt je HBO ICT-opleiding bijna afgerond of volgt een WO ICT-opleiding en bent op zoek naar een uitdagend afstudeer- of onderzoeksproject;
 • je hebt affiniteit met softwareontwikkeling;
 • je bent flexibel, leergierig, gedreven en resultaatgericht;
 • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.

Wij bieden

 • Een jong en sterk groeiend, wereldwijd opererend bedrijf;
 • een informele en collegiale werksfeer;
 • een mooie en bosrijke werkomgeving in Ede.

Over de procedure

Bij VitalHealth Software staat informatiebeveiliging hoog op de agenda omdat we met patiëntgegevens werken. We hebben daarom een verplichting om te voldoen aan de hoogste kwaliteits- en security normen. Daarom is een pre-employment screening een vast onderdeel van ons selectieproces. Deze screening, uitgevoerd door CV Veritas, betekent dat je Curriculum Vitae wordt gecontroleerd en een VOG moet worden aangevraagd.  

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht?

Sollicitaties met CV per e-mail richten aan de afdeling HRM | hrm@vitalhealthsoftware.nl. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen via telefoonnummer 0318 - 754700.

Vital Health Software BV

Zonneoordlaan 17
6718 TK Ede
Telefoon: +31318754700
Email: info@vitalhealthsoftware.nl

OVER Vital Health Software BV

VitalHealth Software Inc. is in 2006 opgericht door Mayo Clinic (USA) en de Noaber Foundation (Nederland).

VitalHealth heeft als doel om baanbrekende cloud-based eHealth oplossingen te ontwikkelen voor chronische aandoeningen zoals diabetes, COPD, hartfalen, depressie, kanker en alzheimer.

VitalHealth levert vier eHealth productlijnen in drie verschillende segmenten van de wereldwijde gezondheidszorg:

 • eerstelijn
 • ketenzorg
 • geestelijke gezondheidszorg
 • ziekenhuizen

Wil je ook meewerken aan de toekomst van de gezondheidszorg? 

Een baan bij ons betekent uitstekende doorgroei mogelijkheden bij een snelgroeiende en internationaal opererende softwareonderneming, terwijl je direct positieve invloed hebt op de gezondheid van miljoenen mensen!

Er werken > 100 werknemers bij Vital Health Software BV

Meer informatie

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie