Als aanstormend ICT-beheerder leer jij je verantwoordelijkheid kennen om te zorgen dat alle digitale systemen naar behoren werken. Jij wordt opgeleid tot de spil binnen een ICT-afdeling. Tijdens de opleiding kom je alles te weten over diverse netwerken en computers, printers en telefoons. Om in de p... Bekijk opleiding »
MBO
3 Jaar
Onze Microsoft Office trainingen zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, Visio, Project, etc.  bestaan er in 3 niveaus: basis, gevorderd en expert. Daarnaast hebben we nog een computercursus voor mensen die weinig tot geen ervaring hebben met de computer, de zogenaamde Combitraining. Dit ... Bekijk opleiding »
Training
€ 350,00
Zakelijk een taal leren met ons talencentrum Beheers eindelijk echt die buitenlandse taal! Of je het nu nodig hebt voor je studie, zakelijk of vrije tijd, CTC biedt jou de mogelijkheid om via een van onze taalcursussen een buitenlandse taal eigen te maken, in je eigen tempo en gerich... Bekijk opleiding »
Training
Leer zakelijk Engels, Duits, Frans, Spaans of Italiaans vanuit bijna elke moedertaal met Speexx - online taaltraining via de computer Er is geen taal-trainingsprogramma wat te evenaren is met Speexx. Met het programma Speexx leert u ook zeer goed de uitspraak. He... Bekijk opleiding »
Training
€ 350,00
Microsoft Dynamics bestaat uit een pakket laagdrempelige en gebruiksvriendelijke bedrijfsoplossingen, aangepast aan uw markt en bedrijfsomvang. Microsoft Dynamics is erop gericht uw bedrijf te laten groeien en de klanttevredenheid te verhogen. Microsoft Dynamics biedt daarvoor een complete serie opl... Bekijk opleiding »
Training
HBO
Microsoft Dynamics NAV is een wereldwijde ERP-oplossing (Enterprise Resource Planning) die kleine en middelgrote bedrijven controle geeft over financiën en die toelevering, productie en bedrijfsactiviteiten vereenvoudigt. Microsoft Dynamics NAV is snel te implementeren en eenvoudig in gebruik. Bove... Bekijk opleiding »
Training
HBO
0
Werk slimmer dan ooit met intelligente tools voor de moderne werkplek. Microsoft Dynamics AX, dat al het beste van Microsoft biedt, stelt u in staat slimmere beslissingen te nemen, bedrijfsprocessen sneller opnieuw te ontwerpen en bedrijfsgroei te bevorderen. Mprise biedt een compleet trainingspro... Bekijk opleiding »
Training
HBO
Continuous Delivery is een set van processen en werkwijzen, die voorkomen dat er ‘waste’ ontstaat in je softwareontwikkelproces. Hiermee is het mogelijk om sneller en kwalitatief betere functionaliteit op te leveren. Continuous Delivery helpt u om snelle feedback te krijgen van uw business en (e... Bekijk opleiding »
Training
HBO
Het werkveld van Data Solutions wordt steeds groter en complexer. Het omvat vele gebieden zoals Big Data, Data Warehouses, Data Science, Business Intelligence, Data Analytics en Visualization & Discovery.... Bekijk opleiding »
Training
Microsoft Infrastructuur omvat alle Microsoft Server producten: Operating System (Windows 8 en Server 2012), System Center, Hyper-V, BizTalk Server, Exchange, SharePoint en SQL Server. Daarnaast ook nog onderdelen zoals PowerShell, IPv6, Clustering en Security.... Bekijk opleiding »
Training
Hieronder vindt u trainingen over Knockout, AngularJS, HTML5 en CSS3 en Web Development in de Microsoft en Java omgevingen. Verder nog Silverlight en Architectuur trainingen.... Bekijk opleiding »
Training
Hieronder vindt u de subcategoriën: Overview, .NET core, C#, Windows 8 Desktop Development, VB.NET, .NET Development, .NET Framework Development, .NET Data Access Development, .NET Web Development, Visual Studio Team System/Team Foundation Server, Windows OS for .NET Developers, .NET SharePoint Dev... Bekijk opleiding »
Training
Java is een objectgeoriënteerde programmeertaal. Historisch gezien is Java een platformonafhankelijke taal die qua syntaxis grotendeels gebaseerd is op de (eveneens objectgeoriënteerde) programmeertaal C++. De ontwikkelaars van de taal Java (de 'werknaam' was Oak) waren zo verzot op het st... Bekijk opleiding »
Training
Agile breekt grote productontwikkelingen op in kleine, behapbare stukken. Na elk van deze 'iteraties' wordt er een werkend en gevalideerd softwareproduct opgeleverd.... Bekijk opleiding »
Training
Cursusbeschrijving Deze Excel basis training biedt de basisvaardigheden om op professioneel niveau met Excel te kunnen werken. Je ontdekt o.a. hoe werkbladen, tabellen, rijen en kolommen werken en oefent met berekeningen en grafieken maken. Voorkennis basisvaardigheden van een computer zijn ve... Bekijk opleiding »
Training
Other
12-24 uur
€ 350,00
Cursusbeschrijving De MS Excel gevorderd training is een vervolg op de Excel basis training. hier ontdek je de meer geavanceerde mogelijkheden van Excel. Denk aan beveiliging, functies, gegevenstabellen, scenariobeheer, etc. Voorkennis Vaardigheden die geleerd worden in de Excel basis trainin... Bekijk opleiding »
Training
Other
12-24 uur
€ 350,00
Cursusbeschrijving De MS Excel expert training is een vervolg op de training voor gevorderden. hier ontdek je de zeer geavanceerde mogelijkheden van Excel. Denk aan gevorderde en geneste functies, foutcontrole, beveiliging, macro's, programmeren in Excel, etc. Voorkennis De vaardigheden di... Bekijk opleiding »
Training
Other
12-24 uur
€ 350,00
Cursusbeschrijving De MS Excel Visual Basic for Applications training  is een vervolg op de Excel expert training. hier ontdek je hoe je zelf m.b.v. VBA-functies, macro's en andere benodigdheden kunt programmeren in Microsoft Excel Voorkennis De vaardigheden die geleerd worden in de Excel... Bekijk opleiding »
Training
Other
12-24 uur
€ 350,00

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie

HOORT U ER BIJ?

Draag met ICT Valley ook bij aan een sterk ICT centrum in de FoodValley!

Wordt ook lid!