Adviesopdracht Quality Assurance omgeving

"Is de code wel goed leesbaar, te onderhouden én getest?" Een terugkerende vraag in de wereld van softwareontwikkeling. Het gaat om meer dan alleen coderen, het draait om de kwaliteit van de code. Om de kwaliteit van de code te meten zijn er verschil... Bekijken »

Vital Health Software BV
Ede
Afstudeeropdracht
19-06-2017

Stagiair(e) marketing en communicatie

Volg jij een HBO-opleiding in de richting marketing of communicatie? Heb jij een vlotte pen en inlevingsvermogen? Ben je creatief en wil je werkervaring opdoen in een jonge, bewegelijke ICT organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Werkzaamheden ... Bekijken »

Detron ICT Groep BV
Veenendaal
Stage
15-06-2017

Programmeur met passie

Astecom Business Software heeft weer plaats voor een stagiair. Is programmeren jouw lust en je leven? Wil jij je grenzen verleggen en ervaring opdoen met bijvoorbeeld PxPlus, een platform onafhankelijke programmeertaal? Wil helpen om maatwerkapplicat... Bekijken »

Astecom business software
Buren
Stage
04-05-2017

MBO of HBO stage om C# .NET ervaring op te doen

Wil jij ervaring opdoen in C# .NET bij een compact software ontwikkel bedrijf? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Bij IAPROG / SforSoftware ontwikkelen we software oplossingen rondom het boekhoudpakket SnelStart waar 56.000 ondernemers gebruik van... Bekijken »

IAPROG BV - SforSoftware
Veenendaal
Stage
13-03-2017

GEZOCHT Werkervaringsplaatsen ICT-specialisten

ITvitae is op zoek naar werkervaringsplaatsen voor haar kandidaten: • Software Developers (PHP, .NET, Java) • Software Testers (TMap) • Cyber Security Specialisten - Ethical Hackers • Data Science Specialisten - Big Data &bu... Bekijken »

ITvitae
Amersfoort
Stage
03-01-2017

Wil je een kei-goede programmeur worden?

Seecr heeft weer ruimte voor twee stagiaires. Ditmaal hebben we een uitdaging liggen voor HBO- en WO-afstudeerders. Ben, of ken, jij een afstudeerder? Dit is het document waarin wij een eerste casusopdracht in beschrijven voor een laatste jaar WO-stu... Bekijken »

Seecr
Veenendaal
Afstudeeropdracht
29-09-2016

Stage afdeling Marketing - Grafisch design (HBO/MBO+)

INHOUD STAGE: Het is belangrijk dat je weet wie onze klanten zijn en hoe je ze op de juiste manier weet te overtuigen! Daarnaast weet jij precies hoe we nieuwe klanten kunnen aantrekken met een eigen communicatie/marketing plan. Je zult je bezigh... Bekijken »

Easy2rent
Veenendaal
Stage
29-09-2016

OVER VEENENDAAL

Veenendaal wil zich ontwikkelen en profileren als ICT Centrum: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Veenendaal. Alle bedrijven en ondernemers moeten hiervan kunnen profiteren. Daarnaast wil Veenendaal bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van de FoodValley regio.

Meer informatie

HOORT U ER BIJ?

Draag met ICT Valley ook bij aan een sterk ICT centrum in de FoodValley!

Wordt ook lid!